Wie zijn wij

De Basis

Een diepgewortelde belangstelling voor beeldregistratie en de wens dit uiteindelijk in kennis om te zetten typeert de motivatie van Erik van Beek om medio 2009 een eigen bedrijf op te starten in audiovisuele producties. Niet onder het motto ‘dertien in een dozijn’, maar onderscheidend in uitvoering en bovenal betaalbaar. Dit credo vormt het uitgangspunt van ViewYou Videoproducties, want Erik beseft dat de eisen van ondernemer en consument zich terecht op een hoog niveau begeven.

De Techniek

In deze branche wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale video en HD-technieken om tegen lage kosten films te maken van een relatief goede kwaliteit. Maar ondanks het gebruik van 24 frames/progressive (24p), cinema-style gamma settings en post-production filters wordt daarmee niet het resultaat geëvenaard van een ‘bioscoopfilm’. Wat daarin het meest tot de verbeelding spreekt is het scherptediepte effect: een filmische techniek waarbij het gekozen object in focus wordt gebracht terwijl de rest van het beeld enigszins wazig is. Bij digitale video is het gehele frame nagenoeg even scherp. Tot voor kort was het – zelfs met de duurste camera – ook niet mogelijk om het resultaat van een professionele 35 mm. lens na te bootsen, maar nu zijn er die middelen wel en ViewYou heeft deze tot haar beschikking.

Zien is geloven

Onafhankelijk onderzoek van Odyssey U.K. heeft aangetoond dat we ons 30% van wat we zien later nog kunnen herinneren. Bij geluid ligt dit percentage op 20%, maar de combinatie van beeld en geluid dat we op hetzelfde moment ervaren heeft een effectiviteit van 70% op ons geheugen! De impact van het bewegend beeld is enorm. Er is ook een duidelijke voorkeur. We lezen dagelijks het nieuws in de krant, maar het roept aanmerkelijk minder emoties op dan de gefilmde reportages die we zien in het tv-journaal. De gouden bruiloft van opa en oma is enthousiast vastgelegd op wel 750 digitale foto’s, maar de samenvatting van 20 minuten op video oogst meer succes. Met een bedrijfsfilm of commercial is dit al niet anders. De gedrukte media biedt eendimensionele informatie die slechts vluchtig de aandacht vasthoudt, dus op korte termijn weer wordt vergeten. We willen het zién om te geloven.

Ruime keuze

ViewYou biedt een ruime keuze aan output: naar streaming video, mobiele video, DVD, Blu-Ray in de meest gangbare formaten, voor corporate video’s, bedrijfspresentaties, demonstratiefilms, clips, commercials, particuliere opdrachten en verder alles wat denkbaar is. Ook in ‘high definition’ (HD). De mogelijkheden zijn legio! Op verzoek bedenken wij een concept en wordt dit in goed overleg met u van A tot Z uitgevoerd. Maar misschien hebt u zélf al de nodige ideeën over vorm en inhoud van de film. In dat geval staan wij u bij met adviezen, maar laten de invulling van het project geheel aan u over. Zo leveren we maatwerk volgens úw richtlijnen, want dat kan natuurlijk ook!

Bel voor vrijblijvende informatie

We kunnen u natuurlijk een foldertje sturen om u te informeren over ons bedrijf. Maar zoals u hierboven al heeft kunnen lezen zou dit niet zinvol zijn. De tarieven zijn ook niet vooraf vast te stellen, dit is mede afhankelijk van uw wensen. In een persoonlijk gesprek kunnen deze kenbaar gemaakt worden en kan aan de hand hiervan een offerte worden samengesteld. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk. Bel dus meteen als u het vermoeden heeft dat ViewYou wel eens uw ideale partner kan zijn in het realiseren van uw opdracht. Bedenk daarbij dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent!

right_bar_erik7